У серпні 2020 року офіційно отримували зарплату 489,4 тисяч харків'ян.

Про це повідомили в ГУ статистики в Харківській області, пише ГородХ.

Середній розмір зарплати за серпень склав 10 063 гривень. При цьому велика частина працівників задовольнялася зарплатами нижче 7 тисяч гривень. Таку зарплату отримали 44,1% працівників. 48,8 тисяч осіб і зовсім змушені виживати на мінімалку (4 723 грн.).

Зарплата, фото: Вісті
Зарплата, фото: Вісті

"Серед людей, які живуть на "мінімалку", найбільше працівників сфери освіти (12,4 тис. осіб), працюючих на підприємствах промисловості (9,8 тис. осіб), а також у сфері охорони здоров'я та надання соціальної допомоги (8 тис. осіб)", - розповіли в ГУ статистики в Харківській області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що зарплатами понад 25 тисяч гривень на місяць можуть похвалитися 4,3% харків'ян. Ще у 12,7% жителів Харківщини дохід в межах 15-25 тисяч гривень. А ось зарплату в розмірі 10-15 тисяч н отримують 19,8% жителів. Ще 19,1% людей заробляють від 7 до 10 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко платить своїм дружкам "подвійні" зарплати, поки кияни сидять на мінімалці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підвищення мінімалки і пенсії: українцям пояснили зв'язок і кому пощастить вже у вересні

Також «Знай.иа " писав, що Пенсії до кінця року зростуть кілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій