Під Харковом, в Ганіївці Зміївського району, чоловік розіп'яв птаха на стовпі біля дитячого майданчика. Про це розповіли в співтоваристві «Харків 1654» в соціальній мережі Facebook.

«У Геніївці (Зміївський район) по вулиці Дружби, 164, біля дитячого майданчика місцевий мисливець Віталій Челапко повісив на хресті вбитого дикого хижого птаха. Причому, повісив біля свого ж будинку", - пишуть в співтоваристві.

Очевидець додає, що чоловік при цьому поводиться досить дивно – не реагує на прохання зняти мертвого птаха зі стовпа, і не пояснює мотивів свого вчинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На опублікованих фото-мертвий птах, імовірно - сокіл, який прибитий до дерев'яної конструкції, що нагадує хрест. Це "розп'яття" розташоване на стовпі посеред вулиці, під стовпом – дитячий майданчик, на якому грають малюки.

«На прохання зняти, навіщо ти це робиш - він ходить посміхається. Вона важить вже тиждень, смердить, бігають діти і бачать це все», - зазначає автор повідомлення.

У співтоваристві також просять "зробіть з цим що-небудь, хоча б позбавите права носити зброю".

Нагадаємо, що портал Знай.ua писав, як зареєструвати домашню тварину в Україні: штрафи, податки та інші нововведення.

Як повідомляв портал Знай.ua, сільський козел "порвав" Книгу рекордів України метровими рогами.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна Рада змусить харків'ян вигулювати собак з лопатами.