Напівголий чоловік прокотився на даху автомобіля. Таку картину побачили харків'яни на площі Свободи біля станції метро Держпром. Відео інциденту показав Телеграм-канал»Солнцеликий Харків".

На відео видно, що чоловік в трусах лежить на даху автомобіля позашляховика, розмахує рукою, а водій кружляє по площі. При цьому "пасажир" на даху намагається навіть сісти.

Варто відзначити, що неадекватна поведінка людей стає приводом для включення камери на смартфоні і публікації відео в соцмережах. Така поведінка може стати наслідком стресу і неприємностей в житті людей, напруженого графіка роботи і навіть вживання наркотиків або алкоголю. Поліція знімає таких людей з дахів, мостів, стовпів. у подібних випадках людей доставляють в психіатричні клініки для реабілітації.

Нагадавши, Знай повідомляв, що вкієве неадекватний чоловік виліз на дах багатоповерхового будинку і почав там бігати і стрибати. При цьому він був голим. При цьому, він не просто заліз на дах, але і ходив по поручнях, які встановлені прямо по краях. Варто відзначити, що поверхня досить слизька, і полетіти вниз досить легко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай писав, що в Харкові молоді люди вийшли на акцію протесту проти произовола охорони саду Шевченка, яка втратила всякий страх і сором. Міцні хлопці з охорони парку кидаються на людей з кулаками ні за що. Нещодавно вони побили пару хлопця і дівчину, якій стало погано.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті дівчинка стала жертвою дивного типу. Підліток їхала на велосипеді по доріжці і врізалася в дитину. Батько цієї дитини схопив велосипед і викинув убік. Також він розбив телефон дівчинки і викинув в найближчу споруду.