Харківський слідчий ізолятор заробив 1 тис.грн на подарункових сертифікатах на утримання в елітній камері.

Станом на 1 вересня на рахунки слідчих ізоляторів України від продажу подарункових сертифікатів за користування послугами платних камер надійшло понад 35 тис. грн, повідомили в пресслужбі Міністерства юстиції України, пише Depo.Харків.

Загалом Подарункові сертифікати в рамках проекту "Послуга вперед" придбали в 11 слідчих ізоляторах. У тому числі в СІЗО Харкова придбали сертифікатів на 1 тис.грн.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Мін'юст пропонує придбати сертифікат на ніч у платній камері Харківського СІЗО. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

"Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити в камеру з поліпшеними умовами утримання. Подарункові сертифікати - наш ексклюзив”, - написав міністр.

Так, для того, щоб отримати відповідну послугу в ДУ "Харківський слідчий ізолятор" необхідно написати заяву на ім'я начальника установи і підтвердити оплату "Послуги вперед" через "Онлайн Будинок Юстиції".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Смотрящий" Запоріжжя Анісімов викупив всі платні місця в СІЗО-мажорно сидіти не заборониш

Як повідомляє портал «Знай.иа» Одеське СІЗО перетворили на тризірковий готель, беруть по-Божому: "Зізнайся, захотів"

Також «Знай.иа " писав, що Цілодобова охорона, ресторанне харчування та 12 тисяч за" нари": мер отримав "подарунковий тур" в елітне СІЗО