В Україні встановили незвичайний рекорд. Вперше тату набили під час стрибка з парашутом на висоті 4000 метрів. У світовій практиці таких досягнень не було. Складнощі рекорду додавали пориви вітру, нульова температура повітря і високий рівень адреналіну.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Тандем-парашутисти вистрибнули з літака на висоті 4200 метрів. Двоє хлопців, Дамір і Ярослав, встановили новий світовий рекорд.

За плечима Даміра більше тисячі стрибків. А Ярослав за свою кар'єру набив більше тисячі татуювань. І майстрам прийшло в голову об'єднати свій досвід.

"Ми не придумали нічого кращого, ніж вистрибнути з висоти 4200 метрів, відразу розкрити парашут і набити татуювання. У самого нього вже є один натільний малюнок, до якого він вирішив додати маленький літачок. Однак екстремальні умови нанесення ставлять під сумнів кінцевий результат",- розповів Дамір Бібкулатов, парашутист-інструктор.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У всьому, що від мене залежить, я впевнений. Не впевнений в погодних приколах, повітрі і гравітації"— повідомив татуювальник Ярослав Герасименко.

Ще будучи на землі майбутні рекордсмени ретельно відпрацьовували кожну дію. Порив вітру або різкий поштовх при розтині купола можуть поставити хрест на новому досягненні.

За встановленням рекорду ретельно стежать і фіксують з Національного реєстру України. Зі світових аналогів - це лише один.

Одна рука інструктора була зайнята татуюванням, інша тримала камеру для фіксації рекорду. Ярославу знадобилося менше шести хвилин, щоб маленький кукурузник з'явився в повітрі. Ще й вистачило часу покайфувати від польоту. Вже на землі тату-майстер зізнався, що все виявилося складніше, ніж очікувалося.

"Жорстко, все дме, очі нічого на бачать, я без окулярів майже навмання, рука була супердалеко, незрозуміло, як викрутиться", - поділився враженнями Ярослав.

Рекорд офіційно зареєстрували. Тепер хлопці думають про нові екстремальні способи здивувати світ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Приборкувачі небес: харківські парашутисти стали рекордсменами світу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпровський пенсіонер зібрався з духом і сіганул з кілометрової висоти - "Не хотів сидіти на лавочці"

Також «Знай.иа " писав, що 100-річний ветеран Другої світової зважився на справжній екстрим: надихне вас встати з дивана