Харківська мерія поскаржилася на відпочиваючих, які розгромили реконструйований парк Перемоги на Салтівці. Вандали пошкодили фонтани, світильники і газон, а також залишили гори сміття.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради.

Головний інженер фірми-підрядника Юрій Канунніков розповів, що за перший тиждень після відкриття працівникам довелося замінити 16 посадочних місць для форсунок. Невідомі зловмисники також намагалися зламати серверну, після чого там поставили додаткову охорону.

"У фонтан, на газон і на граніт відпочиваючі постійно виливають напої, намагаються вирвати шматок газону або форсунки у фонтані – вже було замінено 16 посадочних місць для форсунок. Пакети зі сміттям кидаються прямо біля паркану. Сильно постраждала наша серверна з обладнанням - невідомі намагалися її зламати. Довелося ставити там додаткову охорону. На газонах місцеві жителі вигулюють собак. Дійшло вже до того, що б'ють світильники у фонтанах. Щоб розбити цей світильник, потрібно взяти шматок бруківки або каменю і цілеспрямовано бити його", - розповів Юрій Канунников.

парк, фото: Харківська міськрада
парк, фото: Харківська міськрада

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Комунальники "Харківзеленбуду", у свою чергу, скаржаться, що відпочиваючі не дотримуються заходів безпеки, а у фонтанах купаються діти.

"Вони починають пірнати в них, не розуміючи, що там знаходяться форсунки, гострі предмети і кабелі живлення, які можуть травмувати. Чому батьки так легковажно ставляться до примхи своїх дітей-незрозуміло",- заявив начальник юрвідділу КП Дмитро Макогон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мелітополі вандали по частинах розібрали дитячий майданчик-нічого святого

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові вандали розгромили візитку міста-піаніно вщент

Також «Знай.иа " писав, що У Києві псих з кийком розгромив Труханів острів - налупив на 300 тисяч