Депутат і заслужений економіст Олександр Кірш поділився рецептом схуднення.

Наприкінці 2018 року тоді ще член парламентської фракції "Народний фронт" важив майже 153 кілограми. Зараз вага нардепа становить 98,6 кг, пише KHARKIV Today.

Перші 40 кілограмів Кірш скинув за півроку. У цьому йому допомогли готові обіди, розраховані на 1500 ккал на добу.

"Є багато таких фірм, які доставляють їжу, в одну з них я звернувся. Головне - вони взяли на себе бухгалтерію, тому що самому порахувати дуже важко. У магазинах часто пишуть кількість кілоджоулів, їх потрібно перевести в кілокалорії, потім перерахувати на вагу порції - це дуже складно"— розповів Олександр Кірш.

Зараз Кірш вже не рахує калорії, але відмовився від жирного, смаженого, гострого, картоплі (крім молодої), макаронних виробів, білого хліба, випічки, сиру, сметани, кетчупу, майонезу і фастфуду. Замість них включив в раціон супи, каші, омлети, салати і нежирне м'ясо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Med.Obozrevatel

Не забуває нардеп і про заняття спортом. Вправи він вибрав дуже прості - ходьбу по сходах. Спочатку було важко, після кожних трьох-чотирьох сходинок треба було робити паузу. Кірш починав ходити ще під час перебування депутатом, коли жив у 18-поверховому готелі "Київ" у столиці. Зараз Олександр Кірш тренується в 16-поверховому будинку.

"Я пробував плавання, але сходинки виявилися набагато зручніше. Нікуди не потрібно їхати, вони завжди під рукою - особливо актуально це стало під час карантину, коли були закриті всі фітнес-центри"— - каже екснардеп про свій експеримент.

Зараз Олександр проходить в цілому 94 поверхи вгору і стільки ж вниз щодня, крім неділі. Тренування займає 68 хвилин. За його словами,в 5-поверховому будинку теж можна так займатися, таке тренування буде навіть ефективніше, тому що цикли вгору і вниз будуть змінюватися частіше.

За час схуднення Олександр Кірш став здоровішим: у нього знизився рівень цукру в крові, зникла миготлива аритмія і хропіння, перестала боліти спина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Один скелет залишився", - колишній красунчик Домогаров налякав хворобливим виглядом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських перетворилася на витончену богиню до Дня Незалежності України: "погляд не відірвати"

Також «Знай.иа " писав, що Келлі Осборн скинула 39 кг на карантині і відверто зізналася, як так вийшло