У харківському метро був помічений молодий чоловік в досить своєрідній формі одягу - тільки в джинсах і медичній масці. Для чого він зняв футболку на платформі в очікуванні поїзда, не відомо, проте його встигли сфотографувати і опублікувати фото в співтоваристві «ХС Харків».

На оприлюдненому знімку-хлопець без сорочки, але в медичній масці. Він очікує прибуття поїзда. При цьому багато відзначили, що молода людина знаходиться в досить непоганій фізичній формі.

Фото: "ХС Харків"
Фото: "ХС Харків"

"Пані, контролюйте свої оргазми. У метро завівся вовчара", - підписали оприлюднене фото автори повідомлення.

"Карантину так собі дотримується...",- відзначають в коментарях харків'янки, що, мабуть, не особливо зацікавилися достоїнствами невідомого мачо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, у харківському метро знову завелися моторошні кровососи - клопи окупували лавочки і харчуються на ногах пасажирів. У мережі показали наслідки укусів клопів, від яких постраждала молода дівчина. Втім, в метро не поспішають реагувати на скарги покусаних харків'ян.

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.ua, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити-глисти в подарунок.

Знай.ua писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.