Під Харковом у селищі Рогань від кулі постраждав 12-річний хлопчик, який відпочивав з батьками на озері.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

НП сталася під час відпочинку на озері 27 серпня, близько 12 години ранку. На гарячу лінію "102" зателефонував чоловік, який повідомив, що він почув звук схожий на постріл, після якого виявив поранення в області плеча у свого 12-річного сина.

Чоловік оперативно доставив свого сина до лікарні. За словами медиків, стан здоров'я хлопчика - задовільний, оперативного втручання не потрібно.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Липецького відділення поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

На даний момент поліцейські встановлюють всі обставини і можливих свідків поранення дитини, а також активно займаються встановленням особи злочинця і його затриманню.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом сімейні розбірки обернулися страшною трагедією- " застрелив пасинка на очах у матері"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Білорусі від вогнепального поранення в голову загинув ще один учасник протестів: "вже шостий"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві просто серед ночі розстріляли двох іноземних студентів-копи підняли на вуха все місто