У Харкові нахабний злодій вкрав у консьєржки сумку, в якій були гроші, телефон і пенсійний.
Про грабіжника розповіли очевидці в групі "Х. Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Зі слів свідків, пограбування сталося 26 серпня близько 12-ти дня за адресою вул.Клочківська, 154-А. Після пограбування чоловік вирішив спробувати удачу і пішов по поверхах у пошуках відкритих дверей квартир.
"Ось цей му*ак сьогодні близько 12 години вкрав сумку у вахтера за адресою вул. Клочківська 154-А і шарілся по поверхах у пошуках відкритих дверей, якщо хтось зустріне його, дайте будь ласка йому в ї * ало! Вахтерша в сльозах, в сумці були гроші, телефон, пенсійний і т. д.",- написав автор.

"Побачив камеру і задню включив", " А куди дивлятьсяь ваші "консьєржі" поки їх обкрадають?", " знайшов у кого красти", " У вахтерші вкрасти це треба постаратися", " Європейські новини...", " Шкода що вахтерша недалекого розуму. Носити з собою на роботу суму грошей через яку потім сльози лити", - коментували користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві парочка обікрала під'їзд і потрапила на відео - і в руках, і по кишенях

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі на гарячому попався спритний домушник — обчистив будинок на очах у господарів

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові по квартирах" шастає " підозрілий тип-смикає за ручки і заглядає в око