У Харківській області СБУ викрила організовану злочинну групу, учасники якої розкрадали зерно зі сховищ Державного агентства резерву України.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Силовики встановили, що до складу злочинної групи входили троє посадових осіб однієї з державних хлібних баз Харківської області.

За даними слідства, протягом 2018-2019 років директор підприємства, начальник елеватора та керівник охорони незаконно заволоділи та реалізували майже 250 тонн соняшнику та пшениці на загальну суму понад 2,4 мільйона гривень.

фото: СБУ
фото: СБУ

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Судово-економічна експертиза, яка була проведена в рамках кримінального провадження, підтвердила нестачу зерна та завдані збитки державі.

Наразі всім учасникам злочинної групи було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин "послав" Путіна і прийшов до СБУ з повинною-завербувати не вдалося

Як повідомляє портал «Знай.иа» СБУ та Служба фінмоніторингу викрили потужний "конверт": державні гроші перетворювалися на власність корупціонерів

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові онкохворим впарювали" вітаміни " замість ліків-цинічна схема приголомшила Україну