У Харкові триває реконструкція парку Перемога. Центральну алею парку, розташованого на Салтівці, відкрили в День міста, 23 серпня.

На Youtube-каналі Air Production розмістили ролик, який показує популярне місце відпочинку харків'ян в денний і вечірній час, пише Коментарі.Харків.

Якщо судити по відеозапису, на даний момент комунальники оновили лише центральну алею. Вона складається з двох паралельних доріжок, а посередині розташована зелена зона і фонтан з боку проспекту Тракторобудівників. На алеї замінили асфальтове покриття, встановили нові лавочки, змонтували нову систему зливової каналізації та поливу газонів, оновили клумби.

В недалекому майбутньому в парку Перемоги планують доробити велосипедні та бігові доріжки, місця для відпочинку харків'ян і капітально відремонтувати фонтан.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також парк хочуть забезпечити Wi-Fi-покриттям і встановити акустичну систему.

Варто відзначити, що величезна частина парку обгороджена парканом, реконструкція буде проходити поетапно, як було з садом Шевченка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко знищив Київські каштани і спустив 800 тисяч на кущі

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Садового "віджали" клаптик землі в центрі Львова-парку не буде

Також «Знай.иа " писав, що Кернес вбухає в убитий Харківський парк 48 мільйонів, вибори на носі