У Харкові студентів УкрДУЗТ виселяють з одного гуртожитку в інший.

Про це повідомили в групі "Х.Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як виявилося, керівництво вузу вирішило переселити всіх студентів з першого в корпуси в другий і в третій. І нібито в першому корпусі селитимуть тих, хто більше платить (магістрів, заочників і т.д.).

"Керівництво УкрДУЗТ (університет залізничного транспорту) вирішило виселити один гуртожиток на Молочній (спасибі, хоч з можливістю переселитися в інші гуртожитки).Переселяють для того, щоб на їх місця заселяти тих, хто більше платить",- повідомив автор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Про саме переселення студенти вже дізналися в самий останній момент. За підсумком їм дано два дні на"переїзд". При цьому, щоб з'їхати студенти повинні поздавати свої борги: привести в порядок блок, усунути поломки, оплатити електроенергію та ін.

"Куратори груп були не в курсі про переселення і все ховалося до останнього. На переселення дають два дні і студенти не знають, що робити",- продовжив автор.

Але складність даних маніпуляцій з переїздом полягає ще в тому, що багато студентів у зв'язку з карантином і канікулами поїхали по домівках і далеко не у всіх є можливість приїхати і забрати свої речі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вибила вікно і кричала - у Харкові студентка зібралася звести рахунки з життям

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гуртожиток "Укрзалізниці" у Дніпрі підселив до людей тарганів та гори плісняви-кадри комунального пекла

Також «Знай.иа " писав, що У гуртожитку військового полігону "Десна" пролунав потужний вибух-нещасні не встигли навіть пікнути