Вчора, 25 серпня в Харкові повинен був пройти другий аукціон з продажу ДП "Завод "Радіореле", який знаходиться за адресою пр Гагаріна, 181. Однак він не відбувся через відсутність учасників.

Це стало відомо з системи " ProZorro. Продажі", пише KHARKIV Today.

Перший аукціон був призначений на 21 липня, завод хотіли продати за 194 307 000 гривень. Тоді ніхто з учасників не зареєструвався. Тому визначили нову дату - 25 серпня, стартову ціну для другого аукціону система " ProZorro. Продажі " автоматично знизила на 50% - до 97 153 500 гривень.

Під час третіх торгів ціна залишиться такою ж.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Радіореле" виробляє комутаційну техніку (двостабільні, Електромагнітні та електротеплові реле, реле контролю напруги). Свою тсторію завод починає з 1920 року, коли почали працювати телеграфно-телефонні майстерні. Через 14 років їх перетворили в завод, який став випускати комутатори і телеграфну апаратуру.

У тендерній документації не приховують великий борг - за перше півріччя 2020 року в доході "Радіореле" числиться 1,3 мільйона гривень зі знаком мінус. За словами директора підприємства Анатолія Донця, з початку війни на Донбасі погіршився ринок збуту, після цього і прийняли рішення про передачу заводу на приватизацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський вирішив відібрати "Мотор Січ" у китайців

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом завод-банкрут продався за ціною київської квартири

Також «Знай.иа " писав, що "Гарантований покупець" просить НКРЕКУ зняти обмеження, заводять держпідприємство у збитки