У Харкові місцеві жителі купили в супермаркеті "АТБ" яйця неналежної якості.

Фотографіями "апетитного" продукту поділилися в групі "Х. Харків" в соцмережі ВКонтакті.

На фото можна розглянути, як яєчна маса явно не здорового кольору. Яйця настільки зіпсувалися, що вже почали чорніти. Чи варто говорити, що це не можна вживати в їжу?

"Яйця в АТБ х**во довіряли справам",- підписав фото автор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Шкода яєшенку", " АТБ магазин для жебраків", " Зате Фонтан великий!", " Що це? Ковбаска?", " а де жарти про гумункула ?",- коментували побачене користувачі Мережі.

Нагадаємо, в одному з супермаркетів у місті Дніпро покупців застали зненацька вельми підозрілі яйця. Люди спочатку подумали, що це неможливо продати, адже схоже на якусь містику, просто, як "яйця дракона", все різнобарвне і темне. Однак, все дуже прозаїчно, насправді на прилавку лежали зіпсовані курячі яйця. Українцям показали і розповіли, що потрібно робити в таких випадках.

"Яйця, куплені в #АТБ на Соколі, виглядають дещо лякаюче. Прикро, що візуально відрізнити несвіже яйце дуже складно. Щоб убезпечити себе від неякісного товару, звертайте увагу на: - термін придатності. - Місце зберігання яєць. Воно повинно бути сухим, чистим і обов'язково без сторонніх запахів. На упаковці не повинно бути плям і цвілі. - Шкаралупа. На ній не повинно бути відколів і тріщин. Бажано вибирати яйця з чистою шкаралупою, без слідів посліду і пір'я. Не соромтеся відкривати лотки, переглядати і піднімати яйця - так ви з більшою ймовірністю купите хороший продукт. # Дніпро .", - пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець натрапив в АТБ на пліснявий кокон моху: це ще й називають " огірками"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В АТБ засікли вусатих ласунів-такому "м'яску" в булочці ніхто не буде радий

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянці впарили огидну "вкусняшку" з жуком: "хліб і м'ясо в одному флаконі"