Нині в Харкові дуже часто прориває каналізації, які після цього затоплюють двори і вулиці. Сьогодні черговим каналізаційним конфузом поділилися користувачі в мережі.

Відеоролик виставили в групі "Х. Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Цього разу каналізацію прорвало на вулиці Полтавський Шлях. На відео видно як вода стрімко тече вздовж проїжджої частини затоплюючи все навколо.

"Відкриття ще одного фонтану на Полтавському шляху. Другий день. Лудший на відкриття не з'явився)"- пожартував автор під відео.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

" Це сухий фонтан в зменшеному варіанті", " Не стій так, а то дрифткар поріже на британський прапор", "Все розвалюється, тому що будували ще комуністи", - жартували харків'яни в коментарях.

Тем временем на Полтавских шлюх замироточил новый вонючий фонтан имени Святого Гепардина.

Тем временем на Полтавских шлюх замироточил новый вонючий фонтан имени Святого Гепардина. Столица фонтанов хули. Снимал на вонь шо пипец.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Dinsdag 25 augustus 2020

Нагадаємо, в Харкові в черговий раз прорвало труби і тим самим затопило вулицю.Про це стало відомо з групи "Х .Харьков".

На тротуарі однієї з вулиць міста потекли "річки". Вода сильним напором тече по дорозі. Як швидко комунальні служби відреагували на поломку - невідомо.

Так само автор відеозапису зауважив, що в Харкові прориви труб дуже часте явище і при цьому жартома порекомендував меру Геннадію Кернесу на честь цього перейменувати свій блок в "Дірявий Харків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Житло Киянки перетворилася на басейн, комунальники Кличка "забили" на виклик - " твоїй квартирі п * зда, тітка"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі багатостраждальний спуск Філатова потонув у фекаліях, нестерпний сморід на весь район

Також «Знай.иа " писав, що Гнилі труби Садового змусили львів'ян навчитися плавати