У Харкові компанія підлітків вирішила пограти з пістолетом.

Те, що відбувається зняли очевидці і поділилися в групі "Х.Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то це дійство відбувалося рано вранці за адресою пр. Перемоги, 65Г.

На відео можна помітити, що на вулиці стоїть компанія молоді і в один прекрасний момент один з хлопців дістає пістолет і робить кілька пострілів в повітря.

"О 6:30 ранку група молодих людей стріляла з пістолета у дворі будинку за адресою пр. Перемоги 65-Г. добре, що в повітря, а не по людях",- написав автор відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі в коментарях припустили, що пістолет був стартовий, а патрони холості.

Нагадаємо, в Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.

Інцидент стався в місті Кам'янське Дніпропетровської області. У понеділок, 17 серпня, близько 19 години, на гарячу лінію поліції "102" звернулися стурбовані жителі, заявивши, що чоловік з вікна 2-го поверху стріляє в бік дітей.

По приїзду правоохоронці з'ясували, що 37-річний житель Кам'янського перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він стріляв з пневматичної зброї з вікна квартири на другому поверсі в бік дітей. За його словами, він лише намагався налякати малолітніх, які сварилися під його вікнами. На щастя, від дій чоловіка, в однієї дитини залишився тільки маленький синець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Італійські пристрасті на кухні: відому телеведучу налякали "гарматою" прямо в ресторані

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій-пістолет

Також «Знай.иа " писав, що Киянин з пістолетом відкрив стрілянину посеред парку-випустив у кривдника всю обойму