У Харкові вночі на одному з підприємств сталася стрілянина. Про це повідомляють у паблике “Харків 1654” в соцмережі Facebook.

За словами автора поста, «журналісти-активісти приїхали на підприємство, яке незаконно працює ночами». В цей час туди ж приїхали «двоє невідомих, один з пістолетом, інший з ломом». Вони відкрили стрілянину по активістам, які встигли сховатися і викликати на місце конфлікту поліцію.

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"
Фото: “Харків 1654”

«Той, хто був зі стволом, представився як господар підприємства і назвав активістів злодіями. Коли закінчилися набої, нападники вирішили тікати. Наздогнали їх біля WOG, ті здалися. Один з них, який з ломом у руках, виявився співробітником обласного управління розшуку», - розповіли в паблике.

Пізніше з'явилися подробиці події. За словами господаря цеху, напередодні на підприємство нападали з метою пограбування. Коли йому подзвонили робочі і повідомили, що до цеху під'їхали невідомі люди, він нібито взяв пістолет і разом з співробітником поліції приїхав захищати своє майно. А стріляти він почав нібито з переляку.

А вот и подробности ночного конфликта. У владельца цеха было на днях ограбление, и когда ему позвонили рабочие, сказали что тут люди приехали, он взял пистолет и приехал с полицейским. Стрелял с перепугу. 15-минутное видео у нас в телеграм https://t.me/joinchat/AAAAAFLoLffwIfxEWic8_g

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 18 april 2020

«Що значить незаконно працюють ночами? Що за підприємство? Весь цей активізм нагадує рекет», «Активісти-журналісти? Новий вид бродячого ширвжитку?», «Раніше були бандюки, а тепер - активісти всі поголовно», «Звідки дізналися? Чому саме на це підприємство? Посвідчення журналістів нехай пред'являть», - обурюються харків'яни в коментарях.

«Найбільше подобається фраза «взяв пістолет і приїхав з поліцейським», душевно так звучить... реально ось так от вночі можна взяти поліцейського?!? А скільки у годину, розцінки хтось знає? І поліцейський не став перешкоджати стрільбі?! Поліцейський не став викликати підкріплення?! Хороший, напевно, поліцейський, дорогий…», - додають городяни.

Нагадаємо, раніше "Встромили ніж у серце Києва: вандали розгромили сквер на Подолі

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також Знай.uа писав, що Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги - медики і копи розводять руками