В Ізюмі Харківської області помітили незвичайне для цього регіону природне явище - піщаний смерч.

Стихію зняли очевидці і опублікували ролик в групі "Труха".

"В Ізюмі спостерігається незвичайне явище: торнадо з піску" – йдеться у підписі під відео.

Як видно на відео, на відкритому просторі посеред галявини утворилася повітряна воронка, яка затягує в себе пісок. Стовп піднімався до самого неба.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" 2020 може вистачить вже", " А ви ліс ще сильніше вирубаєте....", " Таке точно явище спостерігала 2 тижні тому в селі Шестакове.пісок із землею, пройшов в 5 метрах.відчуття не з приємних", " Нічого незвичайного. Найчастіше подібне явище виникає коли сонце добре прогріває землю, але при цьому вітер досить прохолодний. Досить часто виникає в степовій частині нашої країни", - коментували побачене користувачі мережі.

Нагадаємо, по Кирилівці пройшовся потужний торнадо. Сталося це в курортному селищі Кирилівка, що в Запорізькій області. Відпочиваючі зняли на відео торнадо, яке пронеслося в декількох метрах від місць, де живуть люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужний смерч пронісся Прикарпаттям-дощ, гроза та град з куряче яйце

Як повідомляє портал «Знай.иа» Стихія показала запоріжцям небачений смерч "про дві голови" - тепер ще небезпечніше

Також «Знай.иа " писав, що Надпотужний смерч спустився з неба на Тернопільщині-три села сиділи в погребах