У Харкові в метро був помічений пасажир в дуже дивній масці, яка відразу ж спровокувала хвилю здивованих коментарів від жителів міста. Про це повідомили в телеграм-каналі «ВЕХА», публікуючи відповідне фото.

На знімку – явно немолодий чоловік з сивиною, який сидить у вагоні метро. На його обличчі - маска, яка, втім, залишає відкритими тільки його очі. Для очей в цьому явно саморобному захисному засобі зроблені квадратні діри, досить недбало обшиті вручну.

Вигляд цієї маски вселяє якщо не страх, то легку тривогу – точно. Щось подібне можна побачити у фільмах жахів - за такими масками ховаються маніяки-вбивці.

Фото: ВЕХА
Фото: ВЕХА

Такої ж думки дотримуються і коментатори, які в один голос стверджують, що цей домашній виріб цілком міг би стати реквізитом в якомусь гостросюжетному трилері про маніяків.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Навіть вірусу страшно!", - відзначають в коментарях до опублікованого знімку харків'яни.

Нагадаємо, раніше Кернес прокотився на новому тролейбусі і застукав " голих" харків'ян на гарячому.

Місто планує закупити 50 тролейбусів із запасом ходу. Все для того, щоб вони заїжджали в ті райони, де немає контактної мережі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Буряк не пустить запорожців у транспорт без карток, не дивлячись на всі вмовляння.

Також «Знай.uа " писав, що У Кличка слідом за мостами "втомився" тролейбус: "Тримайтеся, відвалиться! За словами очевидців, з десятка гайок, якими має фіксуватися колесо столичного тролейбуса, геть відсутні шість.