У Харкові вандали перевернули піаніно, встановлене біля станції метро "Пушкінська" в рамках проекту ArtPiano. Як виявилося, це вже не перший випадок такого вандалізму в місті.

Першими про це повідомили свідки в групі "Жити в Харкові" в Фейсбуці і виставили фото перевернутого інструменту з підписом "Все, що ви хотіли знати про "Європу" в наших головах". Організатори проекту підтвердили, що сьогодні вночі арт-об'єкт піддався атаці вандалів, пише NewsRoom.

"На жаль, піаніно відновленню не підлягає, над ним просто безбожно познущалися. Сьогодні ми його забираємо і відвозимо на утилізацію", - розповіла PR-директор фестивалю Kharkiv Music Fest Ірина Пелипко.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

Нагадаємо, не так давно на вулицях Харкова з'явилися 30 розмальованих музичних інструментів. Їх встановили в рамках фестивалю Kharkiv Music Fest. Піаніно були створені за спеціально розробленими ескізами, а в їх оздобленні брали участь відомий харківський художник Роман Мінін і каліграф Олексій Чекаль. Вже три з них постраждали від рук зловмисників: спочатку вандали зламали арт-об'єкт біля "Градусника", потім залили клеєм інструмент у філармонії, а третім стало піаніно у"Пушкінської". Після 1 вересня решту піаніно планують передати різним соцустановам.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі знайшли і покарали юних вандалів-відпрацюють "веселощі" з мітлою в руці

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві псих з кийком розгромив Труханів острів - налупив на 300 тисяч

Також «Знай.иа " писав, що Вандали осквернили пам'ятник бійцям АТО в річницю визволення міста