У Харкові під час розіграшу Кубка міста матч футзальних команд "Status-M" і ФК "ВіЯр" був завершений достроково через масову бійку.

Про це передає sport.ua.

Один з футболістів у стрибку збив гравця команди-суперника з ніг. Після цього почалася масова бійка, яка була припинена суддею. Матч був зупинений.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія турніру прийняла рішення, згідно з яким Деменський В'ячеслав (ФК "ВіЯр") за агресивну поведінку, удар суперника ногою після свистка, бійку, дискваліфікований безстроково.

Нагадаємо, поліція розслідує конфлікт між жителями двох сіл на Рівненщині - масова бійка між ними тривала дві доби поспіль.

Інцидент стався у Володимирецькому районі, в ніч на п'ятницю, 23 липня. Попередньо відомо, що в масовій бійці між жителями сусідніх сіл Степангород і Хіночі брали участь близько 70 осіб з двох сіл, в результаті зіткнень троє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські копи влаштували бійку з підлітками-чим ми краще Білорусі?

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бійка на Бессарабці в Києві переросла у стрілянину-копи відправили бешкетників з гарматами "відіспатися" на волі

Також «Знай.иа " писав, що Повстання мавп: тисячі розлючених макак захопили місто і масово б'ють людей