Вихідні дні більшість харків'ян чекають з нетерпінням. Адже це відмінна можливість відпочити після робочого тижня і набратися сил для нової. Також, свої законні вихідні чекають і хаьківські політики.

Редакція сайту 057 вирішила поцікавитися, як свої вихідні дні проводять мер Харків Геннадій Кернес, харківські «слуги народу» і місцеві депутати.

"Зараз відпочиваю на морі в Одесі. Хоча у нас практично немає вихідних. Ми живемо між двох міст-Києвом і Харковом. Роботи дуже багато і в парламенті, і в окрузі. Навіть дітям мало часу дістається. Коли ж з'являється вільна хвилина на себе, то віддаю перевагу займатися спортом. Люблю спортивну ходьбу, гімнастику і плавання. Мені подобається проводити свої вихідні активно",- розповів про свої вихідні "слуга народу" Андрій Одарченко.

Андрій Одарченко, фото: Facebook
Андрій Одарченко, фото: Facebook

Ігор Черняк, позафракційний депутат Харківської міськради, кандидат у мери Харкова:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"На жаль, з двох вихідних, як правило, один проводжу на роботі. Один обов'язково намагаюся проводити з сім'єю. Якщо вдається звільнити обидва вихідних, то намагаємося вирватися з міста і кудись поїхати. Найчастіше їздимо в сусідні області: Полтавська, Сумська, Дніпропетровська, Запорізька. У Харківській області улюблені локації: Кицівська пустеля, Шарівка та Співаючі тераси. Якщо немає часу вирватися з міста, то обов'язково вибираємося кудись в Харкові. Улюблені місця: Саржин Яр і Екопарк. Ще обов'язково намагаємося з сином вибратися на якісь спортивні заходи, які були до карантину. Якщо дозволяє погода-завжди починаю вихідний з пробіжки в 5-7 кілометрів на свіжому повітрі. Бігаю зазвичай на шкільному стадіоні біля будинку. Одним словом люблю проводити вихідні максимально активно, наскільки це можливо".

А ось народний депутат Верховної Ради України від фракції «Слуга народу» Вікторія Кінзбурська скаржиться, що часу на повноцінний відпочинок особливо немає. Але вихідні намагається проводити з сім'єю:

"Насправді я задумалася, коли ж у мене був повноцінний вихідний. Справа в тому, що телефон не відключиш, а це основний викрадач часу - в ньому все. На сім'ю мало часу залишається, але намагаюся вихідні проводити з ними. А на рахунок дозвілля: я люблю читати, із задоволенням ходжу в кіно і відвідую спортзал. Іноді граю в теніс, правда все рідше і рідше, скоро всі навички втрачу. Загалом, за рік я звикла до постійного поспіху, тому і відпочиваю теж в темпі".

Вікторія Кінзбурська в Раді
Вікторія Кінзбурська в Раді

Також, звичайним сценарієм своїх вихідних поділився чинний мер Харкова Геннадій Кернес:

"У мене досить багато і роботи, і дзвінків від підлеглих. На вихідних читаю, відпочиваю, переглядаю новини і дивлюся кіно. Люблю фільми, у яких є гострий сюжет. Також люблю історичні та біографічні кінострічки, що розповідають про різних людей. Дивлюся інтерв'ю. Улюблене місце відпочинку - Саржин Яр".

Двічі кандидат у народні депутати Верховної Ради України від Партії "Слуга народу" Вікторія Алексейчук:

"До питання про заряд енергією на тиждень - це може бути написана наукова стаття, аналіз нового законопроекту, правовий висновок з чиєїсь життєвої ситуації і так далі. Намагаюся порадувати дітей чимось смачним. Разом йдемо на ринок, купуємо продукти, готуємо, прибираємо і багато спілкуємося. Допомагаю їм з уроками, робимо вироби, можемо сходити в кіно, зоопарк, поїсти суші і зайти в книжковий магазин, щоб обзавестися новою ручкою або зошитами з «няшними песиками». Коли бачу своїх дочок задоволеними - це найкращий заряд енергії на весь робочий тиждень. Любимо несподівані пропозиції від рідних і друзів. Збори за п'ять хвилин і виїзд на природу: барбекю, гриби, квести, караоке. Іноді хочеться тиші і просто виспатися. Іноді поспілкуватися за чаєм з "вкусняшками" з подругою. Найбільше відпочиваю вдома у батьків: відчуття захисту, турботи, любові і спокою. Коли ми всі разом - і бабусі з дідусями, і діти, і онуки, і улюблений мопсик - це найцінніше. Саме такими вихідними я дорожу найбільше".

Вікторія Алексейчук, фото: сайт 057
Вікторія Алексейчук, фото: сайт 057

"Свій вікенд я зазвичай проводжу з сім'єю. Їжджу на дачу. Кошу траву, прибираю бур'яни. Простіше кажучи, господарюю. Люблю садити рослини, доглядати за ними і так далі. Тяга до цього у мене виникла в останні роки. Також ми досить часто організовуємо сімейні вечірки. Великою родиною. З грилем, походами в ліс або на озеро",- розповів про своє дозвілля депутат від фракції" Об'єднання " Дмитро Булах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові показали, чим слуги народу купують виборців - гречка, парасольку, календар бабусі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Проходять п'ять партій, ОПЗЖ наздоганяє Слугу народу-українці зробили свій вибір, соцопитування RTS

Також «Знай.иа " писав, що Скандальний "слуга народу" напав на журналістів на елітному курорті в Туреччині