У Харкові тривають пошуки Анни Скиртенко. Жінка пішла з дому вранці 16 серпня, за словами родичів - прогулятися в ліс на Олексіївці - і не повернулася.
Добровольці з пошукової групи "Мілена" вдень і вночі ведуть її пошуки. Анна Скиртенко страждає на анорексію і може потребувати допомоги. Документів вона з собою не взяла, їжі теж, тільки трохи води.
Пошуковикам потрібно більше добровольців, які зможуть допомогти в розшуку зниклої, координація пошуків йде в Viber по посилання.

"На парковці "Класу" біля квіткових кіосків на метро Перемога пошуковці ПСО Мілена розгорнули штаб.
Просимо людей, які володіють якою-небудь інформацією про місцезнаходження Анни, і просто небайдужих людей готових допомогти, звертатися! Будь-яка інформація може стати вирішальною! Будь-яка допомога вітається!",- повідомили волонтери.

Зараз рідні та волонтери звертаються до жителів Харкова з проханням переглянути автомобільні відеореєстратори, а також камери відеозапису на магазинах, аптеках, заправках, торгових центрах які знаходяться на Олексіївці, в радіусі кілометра-двох від будинку по пр.Перемоги, 78. Це потрібно для того, щоб з'ясувати, в який бік попрямувала Анна.
Особливі прикмети Анни: худорлява статура. За словами близьких, страждає на анорексію і може потребувати медичної допомоги.
Була одягнена: чорні штани, бузково-фіолетова водолазка, в'язана безрукавка, на спині маленький світлий рюкзачок з кошенятами.

Всіх, хто знайде корисну для пошуків інформацію, просять терміново зателефонувати за номером 068 777 0 112 або 102.
Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті зникла пенсіонерка у величезних сережках - у лікарні залишилися одні тапочки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом безслідно зникла молода мати з янголятком на руках-рідні не в собі від горя

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі шукають жінку з шизофренією-пішла на прогулянку з ножем