Юлія Должанська - шкільна вчителька з Харкова, яка викладає українську мову та літературу в школі "Ранок", увійшла до рейтингу кращих вчителів країни Global Teacher Prize Ukraine.

Всього на конкурс щорічної національної премії Global Teacher Prize Ukraine цього року було подано 3000 заявок. Днями журі озвучило проміжні результати конкурсу і назвало прізвища 50 кращих вчителів країни, пише ГородХ.

Серед щасливчиків опинилася і харків'янка Юлія Должанська - викладач української мови та літератури школи "Ранок".

Як розповіли в школі, учні вчительки не раз ставали лауреатами літературних конкурсів і захищали науково-дослідні роботи. За її ініціативою в школі неодноразово реалізовувалися різні соціальні проекти для дітей з особливими освітніми здібностями. Також, Юлія володарка нагороди обласного рівня за блог "Готуємося до ЗНО з української мови та літератури".

"Щоденна праця з учнями, щоденна робота над собою, щоденна робота в команді. Успіх не приходить до мрійників, які нічого не роблять", - зазначив засновник школи» Ранок " Віктор Круглов.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку самої Должанської, показник успішності учнів - це зовсім не їх оцінка на іспитах.

"Це теж важливо, але важливіше те, як вони пристосовані до життя, чи вміють бути щасливими і успішними поза школою. Чи навчилися діти критично мислити і осмислювати інформацію, чи люблять читати. Чи є патріотами своєї країни",- розповіла Юлія.

31 Серпня буде оголошено 10 кращих вчителів України. Переможця оголосять 3 жовтня. В якості нагороди йому дістанеться 250 000 гривень, а також поїздка на міжнародний освітній Global education & skills forum, який пройде в Дубаї.

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна Національна премія, місія якої-підкреслити важливість педагогів у нашій країні. Премія була заснована в 2017 році Громадською спілкою "Освіторія".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі прощаються з вчителькою від Бога-серце віддала дітям

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юні харків'яни склали ЗНО на 200 і стали лідерами по Україні-майбутні

Також «Знай.иа " писав, що Учитель збунтувався проти "сценарію Шкарлета" в школах: "нас кинули! Це знущання"