17 серпня в селищі Пісочин, Харківської області сталася ДТП, в якій постраждали молода мама з дитиною.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Аварія сталася в провулку Шевченківському в селищі Пісочин 17 серпня близько 15:15 .

Встановлено, що 59-річний водій автомобіля ВАЗ-2106 скоїв наїзд на жінку з коляскою, яка переходила проїжджу частину по пішохідному переходу. 24-річну постраждалу та її дитину доставили до лікарні.

Інформація зареєстрована в Люботинському відділенні поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сегодня в Песочине Жигуль сбил девушку с коляской на пешеходном переходе❗️ Со слов очевидцев, в коляске был новорожденный ребенок. Коляска отлетела, но только легла на бок, ребенок не выпал, с ним все хорошо. У девушки предположительно перелом таза.

Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 17 augustus 2020

Нагадаємо, на дорозі в селі Хоросно Пустомитівського району на Львівщині 42-річний житель Стрия на автомобілі Ford Focus збив 4-річного пішохода. В результаті ДТП хлопчик отримав важкі травми, а водій з місця аварії зник.

На місце події прибули наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Медики госпіталізували дитину до міської дитячої клінічної лікарні Львова з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забиті садна лівої половини обличчя, тупа травма грудної клітини, закритий перелом зовнішньої третини правої ключиці, забиті садна лівої половини грудної клітини та лівої нижньої кінцівки».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бидло-водій накинувся з битою на пішохода, що переводив через дорогу бабусю-інваліда: "чекай неприємностей"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові дитина поранила голову на зебрі-поспішала на тролейбус

Також «Знай.иа " писав, що У Києві горе-Татко показав, як не треба переходити дорогу - " Вперед, Синку-я за тобою"