Харківська тенісистка Анастасія Шошина, що займає 433-е місце в світовому рейтингу WTA, отримала польське громадянство.

Про це повідомляє новинний портал SportArena.

За відомостями видання, 22-річна харків'янка отримала Польський паспорт ще в червні. Документи на зміну громадянства вона подала в травні минулого року.

Протягом майже 10 років Шошина живе і тренується в Польщі. Цього літа вона брала участь у польській серії тенісних турнірів.

Анастасія Шошина, фото: ХОДА
Анастасія Шошина, фото: ХОДА

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними NewsRoom, батьком тенісистки є колишній голова Чугуївської райдержадміністрації Микола Шошин. У бесіді з журналістом екс-чиновник відмовився підтвердити або спростувати зміну Анастасією громадянства. "Мені про це нічого не відомо. Ви задаєте нецікаві питання, всього доброго", - відповів Шошин.

Нагадаємо, раніше Микола Шошин вважався одним з найбагатших голів РДА в Харківській області. У 2018 році він задекларував дві квартири, земельні ділянки площею 22,5 тисячі квадратних метрів та набуте право користування автомобілем Lexus 570. Заощадження батьків Анастасії Шошиної становило понад 3,6 млн грн. У липні 2019 року президент України Володимир Зеленський звільнив Шошина, зараз Чугуївський район очолює екс-співробітник Держказначейства Сергій Лободенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світоліна перемагає найбільше у світі, божевільні результати Українки дивують

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка Шошина виграла престижний турнір у Єгипті

Також «Знай.иа " писав, що 16-річна львів'янка взяла срібло на чемпіонаті України з тенісу-друга Світоліна