Харківська тенісистка Анастасія Шошина виграла турнір Lotos PZT Polish Tour в Польщі.

Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

У фіналі Шошина зустрілася з польською тенісисткою Катажиною Пітер. Харків'янка не програла жодного сету, рахунок склав 6:0, 4:6, 6:3.

"Харків'янка у фіналі перемогла першу ракетку турніру полячку Катаржину Пітер з рахунком 6:0, 4:6, 6:3",- написано в повідомленні.

В цьому сезоні Шошина в третій раз виграє в серії національних польських турнірів. Зокрема, тиждень тому спортсменка посіла перше місце на турнірі у Bytom, в червні виграла парний і одиночний титул на турнірі в Гданську.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія Шошина, фото: ХОДА
Анастасія Шошина, фото: ХОДА

Нагадаємо, українська тенісистка світового рівня, п'ята ракетка світу Еліна Світоліна візьме участь у виставковому турнірі у Берліні, який буде проходити в середині липня.

Призовий фонд турніру складе 100 тисяч євро для жіночої і чоловічої сітки відповідно, в кожній з них зіграють шестеро спортсменів. Крім Світоліної, за титул позмагаються Кікі Бертенс, Андреа Петкович і Юлія Гергес. Ще два місця залишаються вільними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юний хмельничанин став "золотою" ракеткою України

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українській тенісистці Світоліної нагадали про пригоди в США: "найскладніша серед жінок"

Також «Знай.ua» писав, що 16-річний франківчанин взяв "золото" на чемпіонаті України з настільного тенісу — ось як треба махати ракеткою