У Харкові на керівну посаду у Держслужбі спеціального зв'язку претендує професор юридичного університету Володимир Трофименко.

Як передає Depo.Харків, відповідну електронну декларацію кандидата на посаду заступника голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України подав Володимир Трофименко.

Згідно до декларації, Трофименко володіє земельною ділянкою площею 2 тис. кв.м у місті Мерефа під Харковом, квартирою площею 36,9 кв.м у селі Соколине Бахчисарайського району в АР Крим, гаражем площею 18,1 кв.м у Харкові, трьома нежитловими приміщеннями загальною площею 201,7 кв.м у Харкові, двома гаражними боксами загальною площею 412,7 кв.м у Харкові.

Дружина кандидата володіє квартирою площею 37,5 кв.м у Харкові, земельною ділянкою площею 2 тис. кв.м у селі Сазоно-Баланівка, Богодухівського району Харківської області, земельною ділянкою площею 656 кв.м у селищі Слобожанське Харківського району. Крім цього, у спільній власності дружини і доньки Трофименка є дві квартири площею 51,3 кв.м кожна у Харкові. Дружина також будує дачний будинок у селищі Слобожанське під Харковом.

У 2019 році Трофименку купив Jeep Renegade (рік випуску – 2017), витративши на неї 233,7 тис. грн). Також він володіє ще двома автомобілями – Toyota Land Cruiser 200 і Ford Fusion.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Трофименко володіє 100% статутного капіталу (52,5 тис. грн) ТОВ "Консалтингово-правова компанія "Столиця", а також 10% (5,6 тис. грн) ТОВ "Пирятин зернопродукт".

Також він задекларував мисливську рушницю (Benelli Crio) та два мисливських карабіни (Blaser R 93 і GSG 5 Fix), а також два елітних годинники (Eterna і Rolex).

У 2019 році Трофименко отримав наступний дохід: зарплата за основним місцем роботу у Харківському національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого – 398,8 тис. грн, дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – 4,05 млн грн, дохід від відчуження рухомого майна – 49 тис. грн.

Трофименко задекларував готівкою 78 тис. доларів, 56 тис. євро і 580 тис. грн. Третім особам він позичив 3 млн грн. У банківських установах він тримає близько 55 тис. грн і 568 доларів.

Трофименко, згідно із відкритими джерелами, працює в Харківському національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, доктор юридичних наук, професор кафедри кримінального процесу. Ступінь доктора наук отримав у 2017 році.

Під час виборів до місцевих рад у 2015 році Трофименко очолював список партії "Сила людей" до Харківської обласної ради. Обраний не був. У 2016 році він здійснив низку пожертв у фонд партії "Сила людей".

Трофименко також є засновником громадської організації "Правозахисний рух Закон і порядок".

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Харківські школярі не почують дзвінок 1 вересня

Також портал «Знай.uа» писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"

Також портал «Знай.uа» писав, що Кличко звільнив з КМДА чиновника, який збирав для нього чорний нал з МАФів, після розголосу в ЗМІ, - блогер