У Харкові вчора вранці, 16 серпня, на Олексіївці, на пр.Перемоги вийшла з дому і не повернулася 46-річна Ганна Скиртенко. Про її місцезнаходження нічого не відомо.

Про це повідомили в пошуковій групі "Мілена".

Була одягнена: штани, бузково-фіолетова водолазка, в'язана безрукавка, на спині маленький світлий рюкзачок з кошенятами.

Особливі прикмети жінки: Худорлява статура. За словами близьких, страждає на анорексію і може потребувати медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо хтось бачив зниклу, зателефонуйте за номером 102 або телефони координатора пошуків 0994955579, 0688812085 Костянтин.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Нагадаємо, в Харківської області поліція розшукує мешканку Ізюму з дочкою, які вийшли рано вранці з дому і пропали безвісти.

Катерина Тимошин 2016 року народження та її 44-річна мати Олена Тимошин вчора,13 серпня близько 9 ранку вийшли з дому в місті Ізюмі, А приблизно з 17:00 перестали виходити на зв'язок.

14 серпня близько 5 ранку матір з дитиною бачили в приміському електропоїзді, який прямував з Ізюму до Харкова. Однак в місто вони не доїхали, вийшли на одній із залізничних станцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі шукають жінку з шизофренією-пішла на прогулянку з ножем

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті шукають жінку з відхиленнями у психіці-влітку тягне на пригоди

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі розшукують зниклу харків'янку з горбом на спині-рідні збилися з ніг