У Харкові чоловік з перерізаним горлом прийшов до лікарні просити про допомогу. Про це повідомили у спільноті «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

«У медкомплекс на 602-му мікрорайоні надійшов чоловік з різаною раною горла. Йому близько 50 років, водій таксі. Сам доїхав до лікарні і дійшов до приймального відділення. Весь шлях від машини до лікарні в крові», - розповіли в співтоваристві.

Відзначається також, що особа чоловіка і обставини отримання ним поранення поки не відомі.

"Є фото машини, вона вся в крові! Що саме сталося, і хто Його вдарив ножем - невідомо. По всій видимості, в районі 602-го мікрорайону", - додають автори повідомлення.

Фото: "ХС Харків"
Фото: "ХС Харків"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: "ХС Харків"
Фото: "ХС Харків"

Фото: "ХС Харків"
Фото: "ХС Харків"

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією по даній справі, просять повідомити в поліцію або по телефону (093) 777 78 78.

"Якась мерзота вирішила пограбувати таксиста... Якнайшвидшого одужання водієві", - припускають харків'яни в коментарях до повідомлення в співтоваристві.

А нещодавно у Харкові на проспекті Науки невідомий пасажир відкрив вогонь по водієві таксі. Коли прийшов час оплатити послугу, пасажир відмовився від розрахунку і зробив у бік водія кілька пострілів.

Нагадаємо, раніше Чернівчан ночами обстрілює невловимий ніндзя-вікна, як решето

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом неадекват з рушницею розстріляв компанію відпочиваючих- " вийшов з лісу і відкрив вогонь"

Також «Знай.uа " писав, що Українські захисники ліквідували бойовика після ворожих обстрілів-звіт ООС.