12 серпня о 18:38 на лінію «103» надійшов виклик з приводу падіння з висоти маленької дитини в одному з сіл Лозівського району, Харківської області.

Про це повідомили в пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Виклик з приводу падіння з висоти надійшов 12 серпня. Медична допомога знадобилася п'ятирічному жителю Лозівського району області, який випав з вікна першого поверху.

"Бригада медиків прибула на виклик через дві хвилини. Після огляду та надання екстреної медичної допомоги, постраждалого хлопчика разом з мамою госпіталізували до лікувального закладу",- написано в повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові 16-річний юнак випав з вікна на 9 поверсі. Зараз він знаходиться в лікарні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як стало відомо, то 11 серпня о 15:52 до поліції зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що неповнолітній випав з вікна квартири на 9 поверсі по вулиці Коломенській у Шевченківському районі Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 4-річний малюк став жертвою москітної сітки-летів вниз з 8-го поверху

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром дівчинка полетіла в прірву зі страшної висоти-замріялася на вікні, а прокинулася в реанімації

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі трирічний малюк випав з вікна-струс і реанімація