У Харкові маршрутник познущався над пенсіонерами. Про це розповіли на сторінці "ХС Харків"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 12 серпня, вранці, в маршрутку №152 увійшли кілька пенсіонерів, які їхали за посвідченням. Оскільки в салоні не було сидячих місць, вони їхали стоячи тримаючись за поручні.

Читайте Знай в Google News!

Водій це побачив і спеціально став спеціально різко гальмувати через що пенсіонерам було складно встояти на ногах і в один момент він домігся свого.

"Старих мотало як на самому ху*вому атракціоні, ну і на мосту мудила свого домігся - одна бабуся після незапланованого різкого гальмування, незважаючи на те, що трималася - пролетіла весь салон стрімголов" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Маршрутка і водій. фото-колаж: Facebook ХС Харків

В результаті падіння старенька вдарилася головою об перегородку біля водія. На щастя голову вона не розбила і серйозно не постраждала.

Однак водій явно був задоволений своїми діями і навіть не намагався приховати задоволеної усмішки. Але пасажири не стали це терпіти і зіпсували йому настрій обуреннями.

"За словами людей, що їхали в салоні - він так робить постійно. Кришить літніх людей чисто собі в задоволення."- сказано в повідомленні.

Публікація ХС Харків: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дніпрянин став інвалідом з вини водія тролейбуса.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві пасажир і водій перетворили маршрутку на Бійцівський клуб.

Також, "Знай.uа" писав, що маршрутник-нелегал взяв у "заручники" Запорожця.

https://www.youtube.com/watch?v=s-3tcgL9iK0