У Харкові правоохоронці затримали двох чоловіків, які згадали про лихі 90-х і зайнялися рекетом. Поліція затримала двох братів, які шантажували підприємця. Вони вимагали великі суми грошей. Подробиці повідомили у відділі комунікації Головного управління НПУ Харківської області.

Правоохоронці встановили, що брати погрожували спалити торговий павільйон і будинок підприємця, якщо він не виконає їх вимоги. Вони вимагали виплатити 15 тисяч доларів. Після цього вони підпалили вхідні двері в торговий павільйон. Так вони намагалися залякати бізнесмена.

Щоб не залишити слідів брати-рекетири зажадали привезти гроші в лісопосадку. Для передачі грошей вони вибрали певне місце, в якому потрібно було залишити упаковку. Пакет знайшли співробітники правоохоронних органів, до яких заздалегідь звернувся підприємець. Фігуранти потрапили в мережі поліції і можуть позбутися волі на строк до 7 років.

Варто нагадати, Знай розповідав про чиновницю служби у справах дітей, яка "продавала" сиріт за 1000 доларів. Її правоохоронці спіймали на гарячому при передачі коштів. Жінка заробила гроші за неперешкоджання усиновленню дитини з дитячого будинку. Також вона обіцяла надати висновок про доцільність усиновлення конкретної дитини.

Також Знай повідомляв, що у Харкові правоохоронці взяли на хабарі голову департаменту капбудівництва Харківської ОДА. Чиновника призначили на цю посаду всього тиждень тому, але він подумав, що вхопив Бога за бороду і погорів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті затримали банду здирників, які за допомогою симпатичної дівчини розводили чоловіків на інтим, а потім знімали відеоо. цим вони шантажували жертв і вимагали гроші.