У Вовчанському районі з сіна і соломи побудували концертний зал, в якому артисти Харківської обласної філармонії дали концерт для хліборобів.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

На концерті був присутній голова ХОДА Олексій Кучер. Він привітав хліборобів і уточнив, що Харківський регіон в 2020 році вийшов на друге місце серед усіх регіонів України за кількістю врожаю ранніх зернових і бобових.

фото: ХОДА
фото: ХОДА

"За кількістю зібраного врожаю ранніх зернових і зернобобових Харківська область займає 2-е місце в Україні. Ми цього року зібрали понад 3 млн тонн. Це більше, ніж у 2019 році-незважаючи на те, що земель було засіяно минулого року більше, ніж цього року. На один гектар зібрано на 20% більше, ніж у 2019-му", - повідомив голова ХОДА Олексій Кучер.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Концертний зал побудували за тиждень, така незвичайна форма І місце були обрані невипадково. Свято влаштували просто неба, щоб витримати норми карантину.

Директор Харківської обласної філармонії Юрій Янко сказав, що сама ідея такого виступу була спонтанною, всі приготування зайняли тиждень.

фото: ХОДА
фото: ХОДА

"Зали поки закриті, а хочеться грати, ми скучили за публікою",- зізнався Юрій Янко.

Оркестр Харківської обласної філармонії виконав класичні та популярні музичні композиції в концертному залі під відкритим небом.

Олексій Кучер зазначив, що подібні свята та концерти на честь завершення жнив планують ввести в традицію на Харківщині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом звели унікальний концертний зал із сіна-краще в ньому не курити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Над головами українців сотні дронів станцювали чарівний вальс-неймовірне видовище, та ще й рекорд

Також «Знай.иа " писав, що Український шоу-оркестр підбадьорив "ізолянтів" захоплюючим відео-карантинна симфонія