Харків'янка в одному з супермаркетів мережі "Сільпо" придбала зіпсований сир камамбер.

Фотографіями сиру з неправильною "цвіллю" поділилася в Телеграм-каналі "Народний Ревізор".

Як стало відомо з повідомлення, то дівчина придбала свій улюблений сир по акції, який знаходився в категорії "Товар тижня".

Але прийшовши додому і бажаючи поласувати сирочком, харків'янку чекало розчарування: сир був липким, а цвіль зовсім не така, як передбачалося.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

""Товари тижня" - прострочення і неліквід. Дівчина зраділа акції на улюблений сир камамбер, який потрапив в "Товар тижня", але пізніше виявилося, що радіти нічому-сир був липким , а цвіль зовсім не така, як передбачалося",- написали в Телеграм-каналі.

Нагадаємо, у Києві в одному з місцевих супермаркетів чоловік купив сир з цвіллю, але він виявився простроченим.

Так, у Києві чоловік хотів побалувати себе дорогим сиром, тому придбав у супермаркеті АТБ Елітний сир Дорблю. Прийшовши додому чоловік сів поласувати делікатесом, проте розрізавши його, виявив, що сир зіпсований.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець у відомому супермаркеті натрапив на" яйця динозаврів", апетит випарувався: "не соромтеся..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпрянину впарили харчове отруєння по акції-сморід на всю квартиру

Також «Знай.иа " писав, що Українці знайшли в АТБ йогурт, який без протигазу не відкрити: "аромат" неможливо витерпіти