Харків'ян попереджають про те, що в декількох місцевих ЖК з'явився підозрілий тип, який ходить по під'їздах і перевіряє чи зачинені двері квартир смикаючи їх за ручки.

Про можливого домушника повідомили очевидці в групі "Х * * вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Також, в повідомленні йдеться про те, що чоловік ходить не один, а з напарником. Але він на камеру не потрапив.

"Будьте обережні! Цей чоловік ходив по ЖК Дует смикав ручки, з ним ще був хлопець в панамці, але його на камері не видно. Також його помічали в ЖК на Масельського",- написав автор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Посмикав і на * уй пішов. А ти ї* аний сочінітель закривай свої ї* ані двері. А то винесуть твій брудний унітаз", "явний зек, до ворожки не ходи", "добре що він смикав ручки а не дещо інше", "по будь-якому знайдуться ушл*пки які скажуть що типу -, а в чому його звинувачують, ну ходив тип і смикав ручки".) ", "Підключи до ручки фазу, і він буде довго смикатися", - коментували користувачі під фото.

Нагадаємо, на Харківщині орудують злодії і грабіжники, одного з яких засікли місцеві жителі і зробили відомим на всю країну. Чоловік грабує автомобілі, але не викрадає їх.

Харків'яни попередили, що це чоловік розбиває скло в автомобілях і виносить з них все найцінніше і вартісне, що можна продати. У повідомленні йдеться, що потрібно стежити за машинами особливо уважно жителям нових будинків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду спритних домушників — запхали тонни скарбів під подушку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківські студенти роками страждали від нахабного злодія, - прокрадався в кімнати ночами

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі на гарячому попався спритний домушник — обчистив будинок на очах у господарів