Студент донецького вишу приїхав у Харків і поставив на вуха гуртожиток Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Юнак вночі проникав до кімнат, де в цей час спали студенти, і виносив звідти цінні речі. За свої злодіяння злочинець відбувся легким переляком.

Про це пише портал "ГородХ".

Як повідомляється в матеріалах Єдиного судового реєстру, історія бере свій початок з кінця грудня 2018 року.

Хлопець, який навчався в університеті іншого міста і підробляв у Харкові сторожем, прийшов в гості до дівчини в гуртожиток Юридичного університету. Близько години ночі вийшов з кімнати, щоб попросити у сусіда сигарету. Сусідські двері виявилася не замкнені, а господар міцно спав. Тоді непроханий гість взяв з тумбочки мобільний телефон і ноутбук, а потім тихо пішов.

грабіжник в місті
грабіжник в місті

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Цілий місяць грабіжник не з'являвся в гуртожитку, а в січні 2019-го знову навідався в гості до тієї ж дівчині. Пішов від неї з трофеєм – поки господиня кімнати готувала чай, вкрав з полиці золоті ланцюжок, браслет і перстень на суму понад 7 700 гривень.

Днями пізніше таким же чином обніс кімнату, в якій жили троє студентів. Увійшов серед ночі через відчинені двері і взяв три ноутбука і три мобільних телефони вартістю понад 35 000 гривень.

Коли грабіжника впіймали – справа дійшла до суду. Київський райсуд Харкова покарав хлопця 2 роками випробувального терміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові орудує нахабний домушник, не соромиться красти навіть вдень - бережіть квартири

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі нахабний злодій залишив жертву без телефону, грошей і паспорта - розгулює по місту, дізнайтеся з фото

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі спритні крадії побили діда заради телефону — миттєва карма наздогнала за поворотом