Харків'янин, який розмалював будинок в центрі міста і зняв це на відео, пообіцяв самостійно відмити стіну.

Молодика вдалося розшукати через його сторінку в соцмережах. Про це розповіли в мерії Харкова, пише NewsRoom

Інцидент стався у ніч з 2 на 3 серпня на вулиці Сумській, 28/2. Користувач Instagram @cryack виклав відео, на якому він синім балончиком малює свій нікнейм на фасаді будівлі. Пізніше харків'янин видалив запис, однак його встигли розмістити харківські паблики. Незабаром з "художником" зв'язалися місцеві громадські діячі, після чого порушник погодився відмити стіну.

"Виявилося, що у нас є спільні знайомі, я передав йому привіт, ми зв'язалися через Telegram, поспілкувалися, і він сказав, що все виправить", - розповів представник організації "Єдина нація" Борис Цветков.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Видаляти напис вандал повинен був 3 серпня о 14:00 в присутності журналістів, але молодий чоловік волів уникнути уваги ЗМІ і вибрав інший час. У прес-службі міськради цю інформацію підтвердили.

Стосовно хлопця копи склали адміністративний протокол за ст. 152 (порушення правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 340 до 1600 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Росіянка цинічно поглумилася над пам'яттю загиблих військових

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі Новий міст знівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою: "З прасками в річку"

Також «Знай.ua» писав, що Кличко вийшов на вечірню прогулянку і напоровся на малолітніх вандалів - "Злякався і втік"