На Харківщині чоловік познущався над колишньою дівчиною. Про це розповіли у виданні "Місто Х" посилаючись на матеріали Єдиного судового реєстру.

Повідомляється, що в 2017 році громадянин прийшов в гості до своєї колишньої співмешканки, з якою на той момент розлучився кілька місяців тому. Він зажадав, щоб та його нагодувала, а потім побив її і відібрав цінні речі.

Читайте Знай в Google News!

У суді жінка розповіла, що спершу чоловік вимагав гроші, оскільки йому потрібно було оплатити оренду квартири, а потім став погрожувати і змусив зняти ланцюжок, сережки та дві золоті каблучки.

Крім цього чоловік зняв ручку з дверей балкона і не підпускав жінку до вікон, щоб вона не могла покликати на допомогу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Перед відходом він забрав з собою два мобільних телефони постраждалої.

Потім чоловік закрив квартиру на ключ, поклав його під килимком біля дверей і пішов.

Пізніше з'ясувалося, що до жінки він приїхав не один, а з його нинішньою пасією, яка в момент злочину чекала його за будинком в таксі.

Правоохоронцям знадобилося три роки, щоб покарати нахабного грабіжника. Харківський районний суд виніс йому вирок у вигляді 4 років позбавлення волі і зобов'язав виплатити штраф за судові експертизи в розмірі 1000 гривень.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Національна поліція

Нагадаємо, що у Львові двоє амбалів змусили дівчину розплакатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Хмельницьком озвірілий родич розправився із закоханою парою.

Також, "Знай.ua" писав, що під Києвом з молодим хлопцем жорстоко розправилася банда боксерів.