Харків'яни можуть користуватися зручним та комфортним громадським транспортом. У всякому разі, так стверджує міська влада. Насправді ж стан більшості рухомого складу залишає бажати кращого. Один з таких епізодів показали в співтоваристві «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – салон трамвая №23, в якому під час дощу протікає вікно над пасажирським сидінням. Через це сісти на місце не вийде – потенційний пасажир ризикує опинитися в калюжі дощової води.

В 23-м трамвае заработала система автоматического охлаждения после жары 💦

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 31 juli 2020

«У 23-му трамваї запрацювала система автоматичного охолодження після спеки», - коментують оприлюднене відео автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

«Це сльози розчулення від довіри справах», «Якщо їде, вже непогано, довіряйте справах, фіглі», «Подобається? Голосуй і далі за лудшего!», - відзначають під постом жителі міста.

«Так ось ти який - успішний Харків!», «За одне можна і душ прийняти», - з сарказмом додають обурені харків'яни.

Нагадаємо, що швидкісний поїзд Hyundai за маршрутом Київ-Харків ввечері 20 липня зупинився в Люботині і довго стояв. Потім людям оголосили, що далі склад не поїде.

Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Поломка виявилася серйозною, поїзд не змогли полагодити на місці.

Також, в Харкові днями черговий зацепер вирішив полоскотати собі нерви з допомогою екстриму. Як повідомляється, юний харків'янин прокотився між вагонами метро.

На жаль, на відео потрапив лише кінець цій "історії", а саме як страж порядку помітивши юного екстремала затримав його для виховної бесіди.

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром електричка розвалилася на ходу - вагони розсипалися, як картковий будиночок