У Мережі з'явилося відео з кафе у Залізному порту, де у харківського народного депутата Андрія Одарченко виник конфлікт з іншим чоловіком.

Відео, на якому зафіксовано, що конфлікт виник між Одарченко і рятувальником на пляжі, опубліковано в соцмережі Фейсбук в групі "Баба і кіт", пише Depo.Харків.

Хлопець заявив, що Одарченко назвав його "дурепою". "Весь пляж бачив, як ви себе вели. Бачили, що я сідаю за стіл, ти що мені сказав? "Ти, дура, встала і...", я не буду просто ці слова говорити, а зараз ти: "Дай мікрофон". Ну ти депутат", - сказав молодий чоловік.

"Слуга народу" влаштував дебош на пляжі

П'яний депутат від "Слуги народу" Андрій Одарченко влаштував дебош на пляжі у Заліжному порті.

Geplaatst door Баба і кіт op Donderdag 30 juli 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після цього рятувальник у мікрофон вигукнув "Ганьба!". Відпочиваючі, які стояли поруч і були свідками конфлікту, також почали вигукувати "Ганьба!".

На другому відео видно, що на місце прибула поліція, а Одарченко відійшов від рятувального поста і сів за стіл. При цьому другий учасник конфлікту зазначив, що у депутата Одарченка ситуація викликала лише посмішку.

П'яний "слуга народу" на пляжі

Ще одне відео з п'яним "слугою народу". Кажуть, він таки вихопив по обличчю від людей

Geplaatst door Баба і кіт op Donderdag 30 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На українському курорті напали на соратника Зеленського – нардеп отримав по обличчю

Як повідомляє портал «Знай.ua» Слуга Зеленського Одарченко засвітив годинник за 110 тисяч, в Харкові - Кернес обзавідуются

Також «Знай.ua» писав, що У партії Зеленського проросійський скандал: знайшовся "слуга" не того народу