В Санкт-Петербурзі знайшли мертвим відомого репера Енді Картрайта. Про подробиці події розповідають російські ЗМІ.

Повідомляється, що уродженець Ніжина Чернігівської області Олександр Юшко (більш відомий під псевдонімом Енді Картрайт), був знайдений розчленованим у власній квартирі в Санкт-Петербурзі. За версією поліції, розчленувала чоловіка його дружина Марина.

Енді Картрайт / фото: соцмережі

Як стало відомо, першим в поліцію звернулася адвокат дружини Енді Ірина Скурту. За її словами, музикант помер ще кілька днів тому, імовірно, через передозування наркотиками. А його дружина Марина спробувала приховати смерть чоловіка вельми витонченим способом.

За вказаною адресою в квартиру Енді Картрайта виїхав наряд поліції. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що Марина в дійсно робила спроби позбавитися від тіла чоловіка. За її словами, Олександр загинув ще чотири дні тому в наслідок передозування наркотиками, а вона хотіла приховати трагедію, щоб шанувальники не подумали про нього погано.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дружина Енді Картрайта Марина / фото: BAZA

На протязі всіх цих днів Марина розчленовувала тіло чоловіка і пакувала його останки у великі чорні пакети. Весь цей час в квартирі знаходився їхній спільний дитина. Деякі частини трупа були складені в одній з кімнат, а інші дівчина сховала в холодильнику. Після цього вона звернулася до адвоката, щоб та їй порадила, як вчинити далі.

Крім пакетів з розчленованим репером, поліція вилучила із квартири загиблого молоток, ніж, обробну дошку, ножівку по металу, пластиковий таз і наволочку.

Пакети з останками Енді Картрайта / фото: Mash

Пакети з останками Енді Картрайта / фото: Mash

Енді Картрайт народився на Україні, але проживав у Санкт-Петербурзі разом з дружиною. Перший час артист читав реп у вузьких колах, але у 2013 році його запросили на Versus Battle. Після цього музикант обзавівся шанувальниками.

Нагадаємо, що на Чернігівщині сталося вбивство молодої дівчини.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом з молодим хлопцем жорстоко розправилася банда боксерів.

Також Знай.иа писав, що харків'янина знайшли зарезанным у квартирі дружини.