Полтавського терориста Романа Скрипника поліція розшукує вже сьомий день, однак заступник голови МВС Антон Геращенко висунув версію про його самогубство. Про це чиновник повідомив в ефірі телеканалу "112".

Відомо, що 23 липня в Полтаві підозрюваний Роман Скрипник взяв в заручники працівника правоохоронних органів. Після переговорів він обміняв його на голову Полтавського карного розшуку Віталія Шияна й сховався з ним на наданому авто.

Після декількох годин безцільної їзди по області, зловмисник кинув автомобіль із заручником і зник у лісосмузі. Досі поліції не вдалося його розшукати.

Антон Геращенко / скріншот з відео

У зв'язку з цим заступник голови МВС Антон Геращенко заявив, що зловмисник вже може бути мертвий.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Одна з версій - що цей чоловік, можливо, вже і неживої, тому що, за даними поліції і за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як здавалося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі свідчення дали ті люди, які з ним тісно спілкувалися, що він дуже серйозно сидів на наркотиках. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством", - сказав Геращенко.

У той же час заступник глави МВС зазначив, що поліція продовжує пошуки зловмисника.

"Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи цей чоловік живий, чи не живий, і зробити так, щоб він відповідав за свої дії", - додав Геращенко.

Нагадаємо, що в поліції розповіли про "суперздатності" полтавського терориста.

Як повідомляв портал Знай.иа терорист Скрипник сховався під Полтавою у кукурудзі - копи прочісують поле з дрона і вівчарками.

Також Знай.иа писав, що знайшли машину "полтавського терориста", пошуки підозрюваного тривають досі.