Останнім часом в соцмережах поширилася інформація про залучення підрозділу 61 окремої піхотної єгерської бригади до пошуку і затримання Полтавського терориста, який взяв в заручники офіцера поліції.

Проте командування 61 опєбр на своїй сторінці у Фейсбуці повідомило, що ця інформація є неправдивою. Бо 61 окрема піхотна єгерська бригада призначена для відсічі збройної агресії зовнішнього ворога.

Водночас у прес-службі бригади… похвалили чоловіка за хоробрість і навіть назвали його «Рембо».

«Разом з тим, командування 61 опєбр високо оцінило здатність, так званого Полтавського Рембо, приховано діяти на відкритій місцевості в екстремальних психологічних умовах.
При інших обставинах йому було би запропоновано підписати контракт для проходження служби у 61 опєбр» – написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники співробітника поліції, який приїхав на виклик. На вулиці Остапа Вишні проводилася спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинив опір і погрожував співробітникам поліції гранатою.

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку і виїхав на поліцейській машині у бік Києва. Після зловмисник залишивши автівку втік і ховається в полях і лісах Полтавської області. Шукають його за допомогою тепловізорів, авіації і кінологів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терорист Скрипник сховався під Полтавою у кукурудзі - копи прочісують поле з дронами і вівчарками

Як повідомляє портал «Знай.uа» Залучен Нацгвардію і квадрокоптери: знайшли машину "полтавського терориста", пошуки підозрюваного тривають досі

Також «Знай.uа» писав, що Терорист Скрипник з Полтави відпустив заручника і втік до лісу, — ЗМІ