Мін'юст пропонує придбати сертифікат на ніч у платній камері харківського СІЗО.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська в соціальній мережі Фейсбук.

“Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити в камеру з поліпшеними умовами утримання. Подарункові сертифікати – наш ексклюзив”, – написав міністр.

Так, для того, щоб отримати відповідну послугу у ГУ "Харківський слідчий ізолятор" необхідно написати заяву на ім'я начальника установи і підтвердити оплату "Послуги вперед" через "Онлайн будинок юстиції".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Придбати сертифікат можна прямо з комп'ютера або смартфона на сайті Мін'юсту. Вартість платної камери в харківському СІЗО: 1000 гривень за добу, 3500 гривень за тиждень, 3750 гривень у місяць.

Як це зробити:

  • натисніть посилання;
  • виберіть слідчий ізолятор;
  • виберіть кількість днів ув'язнення (у днях, тижнях або місяцях) і вартість;
  • оплатіть послугу;
  • роздрукуйте сертифікат і квитанцію, який надійде вам на електронну пошту;
  • подарунок готовий.

фото: Денис Малюська
фото: Денис Малюська

Сертифікат діє тільки протягом 6 місяців після покупки. Якщо людину, якій подарували такий подарунок, не взяли під варту, кошти підуть на благодійність для поліпшення українських слідчих ізоляторів.

Послуга платних камер діє в Києві, Харкові, Чернігові, Львові, Чернівцях, Хмельницьку, Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Дніпропетровську та інших містах України.

Сертифікат на платні камери в СІЗО

Denis Malyuska: Нова послуга оплати платних камер в СІЗО наперед виявилася популярною. Як мінімум чотири сертифікати було придбано в перші години після запуску послуги - не менше 28 тисяч гривень переведено на рахунки спеціальних фондів слідчих ізоляторів. Сьогодні ми будемо мати повну статистику оплат за п'ятницю. Детально про сертифікати на платні камери та про те, на що розраховує Мін'юст від введення цієї послуги дивіться у сюжеті Сніданок з 1+1 за участі Міністра.

Geplaatst door Міністерство юстиції України op Maandag 27 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мін'юст продає платні місця в СІЗО — краще п'ятизіркового готелю

Як повідомляє портал «Знай.ua» Цілодобова охорона, ресторанне харчування і 12 тисяч за "нари": мер отримав "подарунковий тур" в елітне СІЗО

Також «Знай.ua» писав, що Українцям показали рай для затриманих в ужгородському СІЗО: телефони, столи з вечерею, ірландське віскі і чеське пиво