На сайті Харківської міськради зареєстрована петиція, в якій просять побудувати майданчик для вигулу та дресирування собак у парку ім. Квітки Основ'яненка (Новобаварский р-н).

"На даний момент на районі немає жодного майданчика для вигулу собак, хоча концентрація власників собак дуже висока - на кожні 10 квартир є як мінімум одна квартира з собакою. А при такій концентрації домашніх собак просто необхідна спеціально огороджена територія для їх вигулу, адже для організації нормального життя необхідно враховувати інтереси всіх верств населення, що проживають в даному мікрорайоні", - написав автор петиції.

Нагадаємо, щоб петиція була розглянута міськрадою, вона повинна набрати 5 000 підписів за 90 днів.

Раніше ми писали, що президент України дав неоднозначну відповідь на електронну петицію з вимогою скасувати і законодавчо заборонити дистанційне навчання масового характеру дуже швидко з необхідних 25 тисяч голосів набрала 40879.

Президент розъяснил, чому він не може вирішити це питання в ручному режимі, і перелічив ряд нормативних актів, які регулюють питання дистанційної освіти в Україні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Володимир Зеленський підкреслив, що проведення політики у сфері освіти і науки забезпечує Кабінет Міністрів України, він же спрямовує і координує роботу міністерств та інших органів виконавчої влади. у Цілому Володимир Зеленський не пообіцяв нічого конкретного.

Автор петиції вважає, що масова дистанційна освіта "носить руйнівний характер для розвитку кожного маленького громадянина в цілому". Прийнятна ж дистанційна освіта тільки індивідуально і по вибору кожного окремого учня.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Шахтарі вимагають від Зеленського розглянути петицію про відставку Геруса

Також портал «Знай.uа» писав: "Нещастя": Зеленського просять не їздити більше з офіційними візитами, тільки до Путіна

Також портал «Знай.uа» писав, що Кияни пропонують перетворити Жилянську в квітучий сад - приберіть висотки

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw