У Харкові розшукують 15-річну дівчинку, яка пішла на прогулянку ще ввечері в п'ятницю, 24 липня. Про це повідомили в місцевій поліції.

Про те, що дівчинка не повернулася додому, правоохоронцям повідомила її стурбована бабуся.

За інформацією правоохоронців, неповнолітню Анастасію Гусєву в останній раз бачили в вечір п'ятниці. Прикмети зниклої дівчинки – 165 сантиметрів зросту, худорлява, русява, волосся довге, підфарбовані в рожевий колір.

У Анастасії – карі очі, темне прямі брови.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
15-річна Анастасія Гусєва пішла гуляти і не повернулася

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На момент зникнення школярка була в чорній футболці, такого ж кольору штанях, блакитний джинсовій куртці і чорних кросівках.

Правоохоронці просять усіх небайдужих, які володіють будь-якою інформацією про місце знаходження дівчинки, повідомляти за телефонами гарячої лінії або особисто поліції.

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двох дивних чоловіків, які пограбували магазин шуб.

Як повідомляв портал Знай.uа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.