В Харківській області медики швидкої допомоги прийняли пологи прямо в службовому автомобілі. Детальніше про це розповідає прес-служба "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Facebook.

Повідомляється, що в п'ятницю, 24 липня, бригада екстреної медичної допомоги 1005 на чолі з фельдшером Малігон О. В. в автомобілі швидкої допомоги прийняли пологи. Породіллю не встигли довезти до медичного закладу, тому довелося брати новонародженого хлопчика прямо в машині.

На щастя, пологи пройшли успішно і породіллю разом з сином доставили в медичний заклад. Порадившись з фельдшером, батьки вирішили назвати хлопчика Ігорем. Як виявилося, він буде вже дев'ятою дитиною в сім'ї.

Колектив Центру привітав багатодітну сім'ю з поповненням, а також побажав їм міцного здоров'я і благополуччя.

У Харкові медики прийняли пологи у машині швидкої допомоги / фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що 2 липня, медики швидкої допомоги прийняли пологи у кареті швидкої допомоги. Вночі, о 1:24, на гарячу лінію служби ЕМД "103" надійшов виклик про пологи в смт. Пісочин Харківської області. На допомогу виїхала бригада медиків №806.

Однак, породіллю не встигли довезти до медичного закладу, як у неї почався II період пологів. Автомобіль ЕМП зупинили, і акушери почали приймати новонародженого. Пологи пройшли успішно – на світ з'явився хлопчик, ваг 2600 гр. і зростом 49 див.

У Харкові медики прийняли пологи у машині швидкої допомоги / фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh

У Харкові медики прийняли пологи у машині швидкої допомоги / фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh

Нагадаємо, що у Харкові чоловік втратив зір через непрофесійність лікарів.

Як повідомляв портал Знай.иа в Харкові хворого китайським вірусом вигнали з лікарні.

Також Знай.иа писав, що на Харківщині злочинці викрали 39-річного чоловіка і вимагали за нього викуп в 20 тисяч доларівст.