Стало відомо про те, що в Харкові чоловік втратив зір через непрофесійність лікарів.

Таким чином, повідомляється, що Матеріали справи відносно 56-річного лікаря-отоларинголога Харківської обласної клінічної лікарні направлені в Дзержинський районний суд.

У Харкові чоловік втратив зір через лікарів, фото: Національна поліція

Чоловіка звинувачують у тому, що він виконав свої обов'язки непрофесійним способом, частина 1 стаття 140 Кримінального Кодексу України.

Згідно з матеріалами справи, в травні 2018 року, в одну з клінік звернувся 38-річний житель міста Харків. Він скаржився на те, що йому важко дихати носом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Був проведений первинний огляд, після чого був поставлений діагноз. Через деякий час чоловік був госпіталізований для проведення планової операції, але, що під час неї пішло не так.

Лікар пошкодив пацієнту зоровий нерв, і чоловік залишився повністю сліпим на ліве око.

Якщо провину медика доведуть у суді, йому загрожує провести за гратами до 5 років.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Львівщині, з-за неправильного лікування, помер дворічний малюк. Але лікарі своєї помилки не визнають.

Про це повідомляє інформаційний портал “ZAXID.net”.

Марко Печар зі Стрийського району помер внаслідок рідкісної хвороби — синдрому Кавасакі. Мама дитини Юлія Печар звинувачує місцевих педіатрів недбалість і непрофесіоналізм. Жінка заявляє, що вони не звертали увагу на прояви цієї хвороби і не змогли вчасно її діагностувати.

Нагадаємо, що городяни відправили в "нокаут" китайський вірус.

Як повідомляв портал "Знай.іа" харків'янин з китайським вірусом зазирнув смерті в очі.

Також, "Знай.іа" писав, що у Чернівцях безкоштовно вилікують "сердечників".